MASSAGES EN TECHNIEKEN

Bij Gwendolynn Intuïtieve Massagepraktijk kun je terecht voor verschillende soorten massages. Op deze pagina geef ik je een overzicht van deze massages. Er zijn in overleg ook combinaties mogelijk. De duur van een massage is afhankelijk van de behoefte van de cliënt of de aard van de klachten. Een behandeling zal na een kort intakegesprek hieraan aangepast worden.

Tijdens de behandeling wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten.

Ontspanning massage
Een ontspannende massage met warmgeurende olie op een verwarmde tafel.

Energetische massage
Deze massage is gericht op de meridianen(energiebanen) en het losmaken van blokkades. Hier door wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

Ayurvedische massage
Een Ayurvedische massage is een massagevorm uit India. het lichaam wordt met warme kruidenolie ingemasseerd en brengt de lichaamsenergie weer in balans. Deze massage stimuleert alle vitale organen en zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Deze massage stimuleert de meridianen in het lichaam, het lichaam komt weer in balans.

Scrubmassage
De wellness behandeling bestaat uit het scrubben van de huid door middel van een scrubhandschoen en DUDU zwarte zeep vol reinigende en verzorgende bestanddelen, gevolgd door een ontspannen massage. Na afloop krijgt u een glas verfrissende verse vruchtensap. De duur van de behandeling is 75 minuten.

Reiki behandeling
Een Reiki behandeling revitaliseert de levenskracht en brengt nieuwe energieën naar het lichaam. Het is goed voor het natuurlijke afweersysteem en voert gifstoffen af. De behandeling is ontspannend en verlicht de pijn. Een Reiki behandeling is er op gebaseerd om onbalans van lichaam en geest te herstellen en het lichaam nieuwe energie te geven om zichzelf te laten genezen. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam.
Een Reiki behandeling wordt in overleg gegeven in samenwerking met Jack van der Ark (Reiki beoefenaar sinds 2011). De duur van een behandeling is een uur.

Zwangerschapsmassage
Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor eventuele krampen en spierspanning verdwijnen. De ontspanning die je zelf ervaart, werkt nog lang na en is ook weldadig voor je kindje.

Therapeutische gesprekken
Deze gesprekken zijn gebaseerd op het samen onderzoeken en onderbouwen van de stressor (oorzaak) die problemen die op dat moment spelen, veroorzaakt. Door bijvoorbeeld terug te gaan naar de kindertijd en te kijken welke patronen zich hebben ontwikkeld en welke onbewust mee zijn gegroeid in de volwassenheid, ontstaat er vaak duidelijkheid en inzicht.
Door aandacht en zachtheid te bieden aan je innerlijke verdriet, emoties en blokkades ontstaat er een nieuwe kijk op het probleem en is acceptatie en begrip mogelijk, waarna er gewerkt kan worden aan vernieuwing en loslaten.
Deze gesprekken worden gehouden in de rustige sfeer van de praktijk onder het genot van een kopje thee koffie of vruchtensap. Een warm kruiden voetenbad zorgt ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt. De sessie eindigt met een korte reiki-behandeling, zodat je ‘ verlicht’ de praktijk verlaat. De gesprekken zullen naar behoefte 1 tot 1,5 uur duren en kosten €40-45.

Prijzen
Volledige behandeling van 90 minuten            €50
Volledige behandeling van 75 minuten            €45
Volledige behandeling van 60 minuten            €40
Deelbehandeling van 45 minuten                     €25

Ook therapeutische behandelingen zijn mogelijk. Dit zijn deelbehandelingen en/of volledige behandelingen van 45 tot 60 minuten die wekelijks (zo lang  als nodig) herhaald worden.
Therapeutische behandeling                             €20-25

Foto reading (ongeveer 60 minuten)                €30

Therapeutische gesprekken                               €40-45
(60 tot 90 minuten)

Behandelingen zijn inclusief koffie of thee en nazorg. Nazorg in de vorm van contact na de behandeling is net zo belangrijk als de behandeling zelf.

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit 24 uur van tevoren door te geven. Bij te late afmelding ben ik helaas genoodzaakt de helft van de prijs van de afgesproken massage in rekening te brengen. 

 

Cadeaubon
Wil je iemand verassen? Het is mogelijk om een cadeaubon te kopen. Bel of mail voor meer informatie!

Still life with massage oil in the spa salon