HOME

Gwendolynn Intuïtieve Massagepraktijk
Gwendolynn Intuïtieve Massagepraktijk is een praktijk in Den Haag waar je terecht kunt met of zonder klachten. Heerlijk even tijd voor jezelf. Een massage zorgt voor een ontspanning die dicht bij meditatie ligt. Het verbetert je weerstand, het stimuleert positieve emoties, het vermindert stress, pijn en onrustige gevoelens. Ik geef verschillende soorten massages, dus kijk rustig even rond op mijn site om te lezen wat voor soort massages jou aanspreekt. Ik masseer in een speciaal daarvoor ingerichte praktijkruimte aan huis.

Ook kun je terecht voor een foto reading. Je kunt hiermee inzicht krijgen in bestaande situaties of situaties uit het verleden van de persoon van de foto en hoe jij zelf met een situatie kunt omgaan. Ook kan er contact worden gelegd met een overleden dierbare.

Therapeutische gesprekken zijn ook mogelijk. Door bijvoorbeeld terug te gaan naar de kindertijd en te kijken welke patronen zich hebben ontwikkeld en welke onbewust mee zijn gegroeid in de volwassenheid, ontstaat er vaak duidelijkheid en inzicht.
Deze gesprekken worden gehouden in de rustige sfeer van de praktijk onder het genot van een kopje thee koffie of vruchtensap. Een warm kruidenvoetenbad zorgt ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt. De sessie eindigt met een korte reiki-behandeling, zodat je ‘ verlicht’ de praktijk verlaat.


Tijdelijk actie
Introduceer een klant en krijg €5 korting op je eerstvolgende massage!

Cadeaubon
Geef iemand een heerlijke en ontspannende massage cadeau!
Wie wilt er nu niet zo’n cadeau krijgen? Bestel nu je cadeaubon bij Gwen.


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9 tot 21 uur
in overleg zaterdagochtend
Zon- en feestdagen gesloten